Natrudstilrennet 2023 – vårt første FIS renn

Andre helgen i desember ble det igjen ny runde med Natrudstilrennet. Nytt i år var at rennet var at rennet var et internasjonalt FIS renn for junior og senior. Men rennet er også tilpasset de mindre for å skape skiglede og mestring og koselig stemming i kafeen. Fine forhold og mange deltagere gjør at klubben er fornøyd med årets renn. Søre Ål Idrettslag takker alle deltagere og alle som bidro. Velkommen tilbake i 2024 og lykke til med årets sesong.

 

Fin artikkel i Ringsaker blad

Mvh. Søre Ål Il. 

Natrudstilrennet 2022 – atter en suksess

Takk til alle deltagere som var med å skape en herlig dag med skiglede og spenning. Takk til alle som bidrog som mannskap eller på anna måte på Natrudstilrennet! Vi gleder oss over så mange gode tilbakemeldinger. 511 deltok på skirennet i kaldt og fint vintervær. Mange koste seg med suppe, vafler, kaker og varm drikke sammen med sine håpefulle inne i hallen. Dette betyr også en del mynt til klubbkassa. Med unntak av uttaksrenna til junior-VM i 2017 over tre dager med 1397 deltakere, og FIS-rennet i 2018 med 637 deltakere på en dag, skal vi langt attende for å finne liknende oppmøte.

Velkommen tilbake i 2023 og lykke til med årets sesong.

Mvh. Søre Ål Il. 

Natrudstilrennet 2019 – er nå historie!

Da er årets Natrudstilrenn ved veis ende og vi takker alle deltagere, foreldre, dugnadsfolk og støtteapparat. Særlig takk til Ringsaker Almening/Sjusjøen Skisenter som lar oss få benytte dette praktanlegget. Den nye hallen var en suksess:)

Dagens resultatliste viser mange gode prestasjoner og god innsats for alle som fullførte dagens renn.

Velkommen tilbake i 2020 og lykke til med årets sesong.

Mvh. Søre Ål Il.

Natrudstilrennet 2018 – nok en suksess

Med fjorårets deltagerrekord der vi hadde 739 starter på lørdagen inkludert JR VM uttaking er Søre Ål il meget fornøyd med årets 629 deltagere på startstreken. Da må vi nok en gang si att Natrudstilrennet ble en suksess. I de offisielle resultatlistene fra årets renn finner du og mange resultater på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå.

Sindre Bjørnstad Skar og Martine Lorgen Øvrebust dro seieren i land i Seniorenes FIS renn. Arrangøren vil særlig takke samarbeidspartner Ringsaker Almenning og ikke minst all løpere, ledere, støtteapparat og publikum som gjør dagen fullkommen.

Vi må heller ikke glemme den gode dugnadsinnsatsen fra våre medlemmer i Søre Ål il. – dette gjør att vi allerede nå ser frem til neste års renn som vi satser på å arrangere på samme helg og i Desember 2019.

Velkommen tilbake her på Sjusjøen Skisenter – Natrudstilen.

Natrudstilrennene 2017 – ble en suksess

Med nærmere 1400 starter iløpet av 3 hektiske renndager er arrangørklubben Søre Ål il veldig fornøyd med helgens gjennomføring. I fredagens JR VM mønstringsrenn i sprint ble det dramatikk med knall og fall og tette dueller, men med verdige vinnere i begge klasser. Under lørdagens klassiske renn som startet med mønstringsrenn for juniorene og FIS renn for seniorene var det mange kjente navn på startstreken.

Det ordinære krets og landsrenn i klassisk for de yngre klassene gikk senere på dagen, mens på søndag morgen rett før soloppgang startet de første juniorene på sin Skiatlon. Guttene først ut med  2 ganger 10 kilometer etterfulgt av 50 jenter som gikk 2 ganger 5 km. Med sol, blå himmel og 12 minusgrader var det perfekte forhold for alle deltagerne og på søndagens fristilrenn.

I de fullstendige resultater for alle 3 dager ser vi at det er stor variasjon i både klubber, løpere, deltagere og vinnere gjennom hele helgen. Vi håper alle sammen har hatt en herlig helg og håper å se dere på start og i desember 2018. Vi satser på samme helg og gjerne og med FIS renn for seniorer og i 2018.

Før den tid, nyt gjerne et tilbakeblikk fra årets renn.