Støtt Søre Ål IL – Cirkle K koppen

I år kan dere kjøpe Cirkle K koppen gjennom Søre Ål IL. For hvert gavekort som blir kjøpt av oss tilfaller 100 kroner av kjøpesummen klubben. Koppen fyller dere selvfølgelig hos vår gode samarbeidspartner Circle K Menkerud, eller andre Cirkle K stasjoner ellers i landet!! Om det er ski-, fotball- eller hopptrening er det bare å svinge innom Menkis å fylle koppen, så holder dere varmen treninga igjennom.

I helgen kan dere kjøpe gavekortet utenfor REMA 1000 Søre Ål. Her vil våre ungdommer stå mellom 17-19 på fredag og 14-17 på lørdag. Dere kan også bestille gavekort ved å skrive i kommentarfeltet på facebooksiden vår : https://www.facebook.com/soreaalil/photos/a.375646372511828/5677841092292303  så tar vi kontakt på PM for levering.

Dette blir en perfekt julegave til onkler, tanter, besteforeldre som har alt. Ett års abonnement på kaffe samtidig som de støtter Søre Ål IL!!!!