Bli med som frivillig på SKI NM 2024!

I samarbeid med Lillehammer Skiklub og Lillehammer Olympiapark er vi stolte av å arrangere SKI-NM 2024 på Lillehammer.

Arrangementet, som skal bestå av nordiske grener; hopp, langrenn, kombinert, telemark og randonee braker løs 19. – 24. mars 2024. Dette er noe vi virkelig ser frem til, og vi håper å få med akkurat deg på laget.

Hold av datoen, egen påmelding kommer snart.

Vi trenger mange dedikerte frivillige som ønsker å bidra til å skape et minneverdig arrangement. Uansett om du har erfaring som frivillig på tidligere arrangementer eller ikke, ønsker vi å høre fra deg – vi søker både nye og erfarne dugnadskrefter. Sammen med oss vil du være med å skape uforglemmelige øyeblikk for utøvere, publikum, media, samarbeidspartnere og ikke minst for deg selv! Vi søker deg med en positiv holdning og stort engasjement som ønsker å jobbe med ulike oppgaver innenfor skisporten.

Vi vil trenge funksjonærer innenfor de fleste oppgaver, alt fra rigging, tråkking, løypevakt, vertskapsroller, servering med mer.